Film

Din bok kan bli film!

Tack vare förlagets nära relation med bolaget Script46 kan nu Ekström & Garay – genom en skräddarsydd tjänst och som enda förlag i Sverige – erbjuda såväl egna som andra författare möjligheten att omvandla sitt bokmanus, utgivet eller ännu outgivet, till ett säljande filmsynopsis, ett genomarbetat s.k. treatment eller till en full adaption från roman till slutgiltigt filmmanus.

Kontakt

Script46 drivs framåt av VD:n Mikael Törneman och hans team. Nämnas ska att Törneman har varit verksam i 30 år i film & tv-branschen och är väl förtrogen med processen som leder till film. I nätverket Script46 finns till er tjänst några av Sveriges främsta dramatiker för framtagning av synopsis och manus, som bl.a. Jimmy Karlsson, Kirsi Vikman, Petra Norman, m.fl. I förhandlingar med produktionsbolag och övriga relaterade juridiska frågor är vi glada att ha med den tidigare chefsjuristen på TV4, Helene Hillerström Miksche från Com advokatbyrå, ombord på tåget. 

Om du är intresserad av att göra ditt manus till film så kan du kontakta förlagets PR-strateg Magnus Wikermark som ansvarar för denna tjänst.