Marknadsföring

E & G Media har ett brett kunnande inom marknadsföring med konkurrenskraftiga priser och vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, kommuner, organisationer och föreningar. Vill ni synas digitalt, i papperstidningar eller både och? Vi sätter ihop en marknadsföringsstrategi som passar just era behov.

Annonsering print

Vill ni annonsera i morgon/dags/kvälls-press eller i rikstäckande tidningar såsom Aftonbladet, Expressen, DN eller Dagens Industri? Vi hjälper dig med hela processen, allt från bokning till produktion.

Vill ni annonsera i olika magasin och branschtidningar? Vi hjälper er att nå ut i exempelvis litteratur- samhälls- och historiemagasin såsom Vi Läser, Skriva, VI, Världens historia och Militär historia. Men även 1000-tals andra tidningar och magasin inom alla möjliga branscher och inriktningar.

Annonsering digitalt

Med en kampanj på Facebook & Instagram når vi ut till de som är intresserade av just er verksamhet. Detta gör vi genom att identifiera era målgrupper och styra marknadsföringen till dem som är intresserade. Efter avslutad kampanj får du statistik på annonseringen.

Önskar ni synas på en specifik hemsida, så kollar vi upp möjlighet för annonsering via banners & native.

Marknadsföringskonsult

Är ni osäker på hur ni ska nå ut till er målgrupp och vilka möjligheter det finns? Att veta hur man ska synas och ta sig igenom det täta mediabruset är inte alltid så lätt. Vilken budget har vi till marknadsföring? Vilka kanaler ska vi fokusera på? Vem är min målgrupp och var finns min målgrupp? Bygg en marknadsföringsstrategi tillsammans med en marknadsföringskonsult för att öka synligheten och försäljningen av era produkter/tjänster.

Marknadsföringspaket för böcker

Brons:
Införande i magasinet SKRIVA där du når ut till 40 000 bokälskande läsare.
Kampanj på sociala medier, Facebook/Instagram, där din bok visas upp för en väl avvägd målgrupp.

Silver:
Allt som ingår i bronspaketet.
Plus införande i magasinet Vi eller magasinet Vi läser med minst 60 000 läsare, samt införande i Bibliotekstjänsts magasin Btj-häftet som går ut till i stort sett alla bibliotek i landet.

Guld:
Allt som ingår i brons – och silverpaketen.
Plus införande i både magasinet Vi och magasinet Vi Läser. Införande i dags-/kvällspress enligt överenskommelse och tillgänglighet.

Skräddarsydd – en lösning särskilt framtagen för ditt behov:
Ibland vill man ha något litet extra. Därför skräddarsyr vi även din marknadsföring och erbjuder till exempel även produktion av professionell hemsida, annonsmöjligheter i våra största rikstäckande dagstidningar, tips på bokmässor samt annat som kan passa för just din bok och dig som författare.

”Som debutförfattare och helt obekant med förlagsvärlden måste jag
säga att jag blivit mycket väl omhändertagen av Ekström & Garay. Alla
har varit mycket serviceinriktade och behjälpliga på bästa sätt och
marknadsföringen av min bok, Kungens män. Karl XII:s Drabantkår har
fungerat väl och motsvarat mina förväntningar.”

– Stefan Ingesson

Kontakta oss

  Låt oss jobba ihop!
  Hör av dig till oss och beskriv vad du behöver hjälp med så tar vi ett möte och ser hur vi kan vara till tjänst.
  egmedia@ekstromgaray.se
  Ekström & Garay
  Sankt Petri Kyrkogata 15
  222 21 LUND