Grandin_Prickar

Utgivning: 2024-04-05
Pocket, 288 sidor
ISBN: 978-91-89850-93-4

Prickar

Miriam Grandin

Plagg efter plagg förpassas ut, in och ut igen ur garderoben när Anna letar efter rätt kläder till danskvällarna hon varje vecka åker på tillsammans med sin bästa vän.

Salsa, kizomba, tango, men allra helst fox, är hennes fix – hennes andningshål i en värld fylld av jobbstress och idioter till män. Förutom dans längtar hon efter en stillsam semester. Och just det, en kärleksrelation. Men hur ska Anna lyckas med det när stan är full av pricks?

Mannen som dansar henne upp till himmelriket verkar vara en, då han visar intresse för henne trots att han uppenbarligen redan har en flickvän.

Men Patrik med motorcykel, muskler och humor har kanske potential?

Mellan kärleksdilemman och klädkaos hittar Anna denna sommar något bland spindlarna på föräldrarnas vind, en hemlighet som raserar allt hon känner till och vänder upp och ner på hela hennes tillvaro. I ett gammalt häfte har hennes mamma skrivit om en relation med en man Anna aldrig hört talas om. Vad är det hennes föräldrar inte har berättat?

Och vem är det som i smyg iakttar henne?

Prickar är en feelgoodroman om jakten på kärlek i en ålder där det förväntas att man redan ska ha funnit den. Men Prickar är även en berättelse om familjerelationer, den eviga kampen mot självtvivel, om livets bräcklighet, och hur kärleken påverkar oss och definierar oss.