Tryck och formgivning

Vill du trycka en bok? Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom formgivning, språkgranskning, tryck och distribution. Låt oss hjälpa dig att färdigställa din berättelse!

Har du skrivit en bok om ditt företag som du vill ge till dina anställda? Eller är du doktorand och behöver trycka upp din avhandling? Vi samarbetar med universitet, kommuner och företag och erbjuder trycktjänster till ett förmånligt pris.

bokomslag_mp
bokomslag_hp

I vårt grundpris ingår sättning (typografering) av bokens inlaga och ett snyggt omslag som våra erfarna formgivare tar fram. Du kan välja mellan att trycka din bok med mjuk eller hård pärm. Med hård pärm får boken ett mer exklusivt utseende, som tillval finns också det yttre skyddsomslaget. Mjuk pärm kan tryckas med flikar, så kallat danskt band, och det är vår mest populära variant. Våra inlagor trycks på cremefärgat papper av hög kvalitet, men om du har en bok med många bilder rekommenderar vi ett vitare, bestruket papper istället. Skicka ett mail till oss och beskriv ditt bokprojekt, så återkommer vi!

Uppdragsutgivning

Har du skrivit en bok om ditt företag som du vill ge till dina anställda? Är du doktorand och ska trycka upp din avhandling? Vi samarbetar med universitet, kommuner, företag,  organisationer och föreningar. Vi erbjuder trycktjänster till ett förmånligt pris.

Formgivning

Vi hjälper dig att göra ditt manus till en färdig bok. Oavsett om det gäller ett helhetsgrepp eller väl valda delar. Våra formgivningstjänster innefattar allt från layout, sättning av inlagor, typografi, omslagsdesign och illustrationer. Dina behov avgör omfattningen! Vi tar oss an alla genrer och typer av böcker, och vill du att vi även sköter tryckupphandlingen gör vi gärna det.

eg-media-formgivning-1
drama-aqua
hur-dog-peter-artedi
Kerstin Furbo - Stämjärnet
Christoffer Bergström - Avstånd
Anders Nord - Mördaren som inte fanns
Gabriel Johansson - Ätbart – en svinnbra handbok
K.H.S. Larsson - Skymningsfärden
Birgitta Karlsson - Tre öden i småländsk historia

Kontakta oss

  Låt oss jobba ihop!
  Hör av dig till oss och beskriv vad du behöver hjälp med så tar vi ett möte och ser hur vi kan vara till tjänst.
  egmedia@ekstromgaray.se
  Ekström & Garay
  Sankt Petri Kyrkogata 15
  222 21 LUND