John Garpike & Fjäder från en katt Digital Sneak Peak Boksläpp

Joe Garpike & Fjäder från en katt Digital Sneak Peak Boksläpp

I lördags den 15 maj slog John Garpike upp dörren för sin efterlängtade Sneak Peak digitalt. Den spännande framtidsskildringen Fjäder från en katt är äntligen ute!

Det här boksläppet beskrivs som en häftig tjuvstart. Trycksvärtan hade knappt torkat. Inbjudna gäster bjöds på avtäckning av boken, premiärvisning av trailer och förhandstitt in i John Garpikes fantasifulla värld.

Det blev en rymdtur och sedan en återträff med Johns gamla mellanstadielärare, (30 år sedan de senast sågs). En mini-föreläsning av professor Ståhl: om människans begränsade sinnen och att världen verkligen inte är vad den utger sig för att vara.

John Garpike gjorde flera djupdykningar i bokens olika lager, för att påvisa hur våra sammanhang påverkar fantasin och skrivarprocessen mot hans debut. Skaparglädjen kan finna sin kraft i uppväxten, bland vänner och släkt. En fin resa om hur allt omkring oss påverkar. Med andra ord, Johns Sneak Peak var boken trogen i tema och känsla.

Som grädden på moset bjöd månen denna afton 9% synlighet, enligt månkalendern. Siffran är magisk och viktig i Fjäder från en katt. Allt hänger ihop. ”Real Life Boksläpp” med extra allt planeras till augusti. Mer information kommer.

Romanen Fjäder från en katt finns ute hos Adlibris, Bokus och CDon.

Välkommen in i John Garpikes fantasifulla värld.

Mer om boken:
Tsunamiprojektet.se

Läs mer om John Garpike