Lovisa Hallberg ställer ut ”Life in Colours” på Gothia Towers Gallery i Göteborg

lovisa-hellberg-portatt

Under perioden 17 juni till 5 augusti har vår kommande författare Lovisa Hallberg en konstutställning med titeln ”Life of Colours”.

”Vad vore livet utan färg? Livet i sig är en hel färgpalett. En palett av upplevelser, människor och känslor såsom glädje, sorg, skratt. Jag tycker om att måla de ögonblicken. Min önskan är att mina tavlor ska ge en skön känsla, vara en färgklick i ett rum och även ge lite energi.”

Lovisa berättar vidare att hon har olika inspirationskällor när hon målar. 

”Ibland låter jag bara penseln få röra sig i färger och så ser jag vad för former som skapas och gör något utifrån det. Oftast ser jag något foto där jag gillar miljön och placerar då  in personer och saker som jag tycker skall vara med i målningen för att skapa den känsla jag vill åt.”

Läs mer om utställningen och Lovisa här!