Prickar av Miriam Grandin uppmärksammas på Dansbandsnytt och i podden Danspassion

Rityta 1 kopia 61

Att dans är en stor passion i Miriam Grandins liv går inte att ta miste på. Förutom att dansa åtta olika danser har hon skrivit en bok i ämnet – Prickar. Den har inte gått obemärkt förbi, utan uppmärksammas på sidan Dansbandsnytt, i podden Danspassion och på flera Instagramkonton.

”Det var egentligen inte meningen att det skulle bli en bok. Jag skaffade mig en dator, började skriva och när jag var klar tyckte jag att det här blev ju ganska bra. Då bestämde jag mig för att ge ut boken. Det hela blev till ett roligt projekt”, säger Miriam till Dansbandsnytt.

Dans i olika former är ett genomgående tema i romanen ”Prickar”. Läsaren får även ta del av spänning och familjehemligheter.

”En riktigt härlig debutroman som inte går att lägga ifrån sig. En bok med längtan, romantik och inte bara ett utan två mysterier som håller mig som läsare nyfiken genom hela boken”. Så skriver Kristina Larsson på sitt Instagramkonto.

”Prickar är en mysig debutroman om klädkaos, IT-strul, kärlek, familjehemligheter och dans, mycket dans. Mysig och underbar debutbok som måste läsas” Så skriver Anette på sitt Instagramkonto.

Läs artikeln i Dansbandsnytt här!

Lyssna på podden på Youtube eller på Spotify!

Youtube

Spotify

Läs recensionerna på Instagram!

@kristina.larsson14

@anettes_lilla_bibliotek