Instagram recenserar Amarja

”Associerade flera gånger till Hesses Stäppvargen. Inte för att de kanske är så lika egentligen (?) men det är någonting med den suggestiva och dekadenta stämningen som leder tankarna dit. Önskar att fler ska läsa den här så att jag har någon att diskutera den med.”
@littratur


”Det var länge sedan jag strök under så många vackra och tilltalande stycken som jag gjorde när jag läste Amarja och jag är minst sagt glad att jag fick möjligheten att läsa den. Amarja är en konstnärlig och alldeles egen roman som jag hoppas att fler tar del av.”
@littvet


”I början försöker jag ’förstå’, men lämnar ganska snabbt denna initiala tanke och låter mig därefter bara ledas och se vart historien tar mig.”
@tankaromlitteratur

Läs mer om Erik Edsbagge Engström och Oskar Sjöberg