Karin Holmlund medverkar på Halländsk bokmässa

Nattfly_framsida

 På lördag 25/11 kommer författaren Karin Holmlund medverka på Halländsk Bokmässa i Kungsbacka där hon kommer att sälja och signera sina böcker.

Karin Holmlund debuterade med ungdomsdeckaren ”När ingen ser” 2004, som tilldelades deckarpriset Spårhunden. Hennes senaste roman ”Nattfly” har fått många fina recensioner i bland annat DN, Norrbottens-Kuriren, Btj m.fl

Nattfly är en tät och suggestiv 90-talsskildring om två femtonåriga flickor på kollisionskurs i ett kyligt Norrland. En berättelse om att inte veta om man vill fly till mörkret eller från det, och om en vinternatt när det som inte får hända ändå händer. 

Halländsk bokmässa är årets stora bokfest i Halland! Författare, förlag och litterära sällskap medverkar som utställare.

Halländsk bokmässa 2023 går av stapeln på Fyrens bibliotek i Kungsbacka lördagen den 25 november. Mässan öppnar klockan 11.00 och stänger klockan 15.00.

Det är fri entré och du har möjlighet att träffa författare, förlag och litterära sällskap. De medverkande har koppling till Halland och riktar sig till barn, unga eller vuxna.

Välkommen till Halländsk bokmässa – en spännande dag i litteraturens tecken!

Läs mer om Nattfly här