Omdömen om Jörgen Carlssons bok Drama Aqua

Vilka fantastiska utlåtanden Jörgen Carlssons bok Drama Aqua har fått!

”En ny deckarvärld har mött sitt ljus med stegrande spänning och oväntat slut. Lättläst, spännande och annorlunda!”
– Sofie Larsson

”Faktaspäckad välskriven spännande = jättebra”
– Örjan funseth

Drama Aqua är en mycket fängslande och lättläst spänningsroman om hur biologiska forskningsresultat för bl.a. förbättrad cancervård, kan missbrukas för att skapa ekonomiska vinningar utan tanke på förödande effekter på vår miljö. Lite av samma tankar och reflektioner som jag upplever i boken Änglar och Demoner av Dan Brown där forskningen kring antimateria får förödande konsekvenser i fel händer. Ser fram emot en uppföljning av Drama Aqua och riskerna med frontlinjeforskning som hamnar i fel händer.”
– Hans Dahlin, Sjukhusfysiker, Forskare och Entreprenör

”Jag har med nöje läst Jörgen Carlssons bok. Spännande detektivarbete med smart stöd av forskningen. David mot Goliat i där vetenskapen kämpar mot miljöförstöringen”
– Anders Sundin Öl, Prof Em, Institutionen för Kirurgiska Vetenskaper, Radiologi & Molekylär Avbildning, Uppsala Universitet Akademiska Sjukhuset

”På andra sidan sjön driver okända krafter sitt dunkla spel. I takt med att vattennivån sjunker och dramatiken ökar, når läsarens ståpäls nya höjder. När Drama Aqua till slut är över, har författaren med suverän pedagogik intravenöst gett läsaren hisnande inblickar i fundamentala vetenskapliga samband. Spring genast och köp boken!”
– Bo Gräslund, professor em.

Drama Aqua är en spänningsroman om stora som små miljöfrågor, deras påverkan på våra vardagsliv, och de förödande konsekvenser som kan följa när människan missbrukar ny teknik.

Läs mer om Jörgen Carlsson