Recensioner av Släktstorm

Den här underbara spänningsromanen var en överraskning. Jag gillade verkligen Birgittas skrivarröst. Älskar böcker med korta kapitel, något som den här romanen bjöd på. 89 kapitel och en epilog – perfekt för mig. Korta kapitel med spänning och dramatik leder oss läsare framåt.

Läs hela recensionen på Monica Iveskölds blogg


Jag hade lite svårt att komma igång och komma in i berättelsen i början, det var lite för långsam tempo just nu för mig, men det beror mer på mig och min situation just nu än på boken. Tempot ökade något ju längre in i boken man kom och det gjorde sen att det blev ett bra läsflöde

Släktstorm är en välskriven roman som jag tyckte mycket om att läsa.

Läs hela recensionen på Boklysten


Tempot i scenerna är riktigt högt. Speciellt i början. Relationer går sönder, saker och ting rämnar och på den vägen är det, liksom, hela sträckan ända till det bittra slutet.

Läs hela recensionen på Kafé K


Det här är en thriller om nära relationer där de konflikter som till slut kommer upp i ljuset får människor att agera brutalt och våldsamt. En svindlande färd mot ett möjligt stup bortom en oklar horisont. Ska huvudpersonerna klara av att bryta kedjan av strider som pågått i generationer i tid innan man faller över kanten?

Läs fler recensioner på Bokus

Läs mer om Birgitta Illyés