E&G Media

Förutom förlagsverksamhet tillhandahåller Ekström & Garay ett brett utbud av tjänster inom områdena marknadsföring, tryck, manushantering och formgivning.

Manushjälpen

Vi har en bred och djup språklig kompetens. Vi erbjuder korrekturläsning, språkgranskning och ingående omarbetningar av olika texter. Vi finslipar och (spök)skriver om det efterfrågas. Låt oss hjälpa dig med stavning, tonalitet och tilltal.

Marknadsföring

E & G Media har ett brett kunnande inom marknadsföring med konkurrenskraftiga priser och vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, kommuner, organisationer och föreningar. Vill ni synas digitalt, i papperstidningar eller både och? Vi sätter ihop en marknadsföringsstrategi som passar just era behov.

Utgivnings­tjänster

Vi producerar ljudböcker med duktiga professionella inläsare, mixning och ljudboksomslag. Med en e-bok så är din bok digitalt kvalitetssäkrad för all framtid. Är din bok värd en internationell publik? Har du funderat på att ge ut din bok i andra länder men kanske inte vet hur? Vi kan hjälpa dig att nå ut till en större målgrupp genom utgivning och distribution i andra länder.

Tryck och formgivning

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom formgivning, språkgranskning, tryck och distribution. Låt oss hjälpa dig att färdigställa din berättelse!
Har du skrivit en bok om ditt företag som du vill ge till dina anställda? Eller är du doktorand och behöver trycka upp din avhandling? Vi samarbetar med universitet, kommuner och företag och erbjuder trycktjänster till ett förmånligt pris.